اسباب بازی موزیکال
























خرید اینترنتی اسباب بازی موزیکال
اول ببینیم در فروشگاه اسباب بازی کودک پلاس، به چه نوع اسباب بازی هایی موزیکال گفته می شود. ما در فروشگاه آنلاین کودک پلاس تمامی اسباب بازی هایی که موزیک پخش می کنند و صدایی را از خود ساطع می کنند، موزیکال می دانیم و در دسته اسباب بازی های موزیکال جای می دهیم. با همین تعریفی که ما از اسباب بازی های موزیکال داریم مشخص است که با طیف وسیعی از اسباب بازی ها مواجه هستیم.
اسباب بازی هایی که موزیک داشته و صدای جذابی از خود پخش کند، و برای کودک ساخته شده باشد را اسباب بازی موزیکال می گوییم، خواه این اسباب بازی ها باطری خور باشند یا شارژی باشند، و یا حتی اسباب بازی هایی که بدون نیاز به باطری و انرژی الکتریکی می توانند موزیک هایی را پخش کنند که برای کودکان بسیار جذاب بوده و می تواند آنها را به خود جذب کند.
با این مقدمه به سراغ معرفی انواع اسباب بازی های موزیکال می رویم.
انواع اسباب بازی موزیکال
با کمی فکر کردن می توان اسباب بازی های موزیکال موجود در بازار را به چند دسته عمده تقسیم کرد که در ادامه در مورد هر یک از آنها به تفصیل خواهیم پرداخت و کارایی آن را معرفی خواهیم کرد.
اسباب بازی های موزیکال باطری خور
مهمترین و بزرگترین بخش یا نوع اسباب بازی های موزیکال، نمونه های باطری خور هستند. تنوع اسباب بازی های موزیکال باطری خور این قدر زیاد است که نمی توان اسباب بازی های موزیکال را بدون مدل های باطری خور تصور کرد. اکثر اسباب بازی های موزیکال باطریی به وسیله باطری های قلمی یا نیم قلم تغذیه می شوند، که به راحتی در دسترس همگان است. اگر بخواهیم ریزتر به موضوع بپردازیم باید گفت که خود اسباب بازی های باطری خور نیز، به چند دسته تقسیم می شوند. یکی از انواع اسباب بازی های باطری خور مدل های حرکتی هستند. این اسباب بازی ها که اکثرا با سه باطری قلمی تغذیه می شوند، می توانند حرکت کرده و کارهای جذاب زیادی را برای نوزادان و خردسالان انجام دهند.
اسباب بازی های موزیکال باطری خور نمونه های غیر حرکتی هم دارند، مانند موبایل ها، پیانو های کوچک دارای صدای حیوانات، تلفن های موزیکال، کلبه جای گذاری هولی تویز و هر محصول موزیکال باطری خور دیگری که چرخ برای حرکت ندارد و در یکجا ثابت می ماند را در این دسته بندی قرار می دهیم. یکی دیگر از نشانه های اسباب بازی های باطری خور موزیکال، داشتن چراغ و نور پردازی های رنگارنگ و زیبا است. تقریبا می توان گفت که تمامی اسباب بازی های موزیکال باطری خور، علاوه بر موزیک و صدای حیوانات و ... چراغ های ال ای دی نیز بر روی خود دارند که هنگام با پخش موزیک ها، روشن و خاموش می شوند، و همین مسئله جذابیت این اسباب بازی ها را چند برابر می کند.
اسباب بازی های موزیکال شارژی
همان طور که از اسم این مدل از اسباب بازی ها مشخص است، باطری های شارژی یکی از مزیت های برجسته این نوع محصولات می باشد. البته تنوع محصولاتی که به عنوان موزیکال و چراغ دار می شناسیم که با باطری های شارژی کار می کنند، به اندازه دسته قبل نیست، اما جدیدا استفاده از باطری های شارژی برای اسباب بازی های موزیکال نیز رایج شده است و هر روزه شاهد، بیشتر شدن این محصولات در بازار هستیم. اسباب بازی های موزیکال شارژی یک ویژگی مثبت بزرگ دارند و آن بی نیاز کردن شما از خرید باطری های قلمی می باشد.
شما می توانید این اسباب بازی ها را در اختیار کودک خود قرار داده و هر وقت شارژ آن به پایان رسید، راحت سیم رابط آن را به برق وصل کرده و اسباب بازی را مجددا شارژ کنید. البته این محصولات در کنار مزیت برجسته ی شارژی بودن، یک نقطه ضعف نیز دارند و آن نیاز باطری های شارژی به پر و خالی شدن مداوم است. به این معنا که اگر می خواهید سلامت باطری های شارژی اسباب بازی را حفظ کنید نیاز هست که چند روز یکبار باطری های آن را شارژ کرده و با روشن کردن محصول، باطری های آن را خالی کنید. و هیچ گاه مدت زمان زیادی آن محصول را بلا استفاده نگذاشته تا باطری های آن عمر بیشتری داشته باشند.
اسباب بازی های موزیکال کوکی
اسباب بازی های موزیکال کوکی که در قدیم تنوع بیشتری داشتند و نمونه های بیشتری از آنها مورد استقبال قرار می گرفت، امروزه نیز هر چند محدود تر اما همچنان در صنعت اسباب بازی وجود دارند. این اسباب بازی ها قدرت حرکت و پخش موزیک خود را به وسیله فنر داخلی و دسته کوکی آن که به وسیله دست قابل کوک کردن می باشد، به دست می آورد. امروزه با پیشرفت هر چه بیشتر اسباب بازی های باطری خور و پایین آمدن هزینه تولید آنها، شاهد آن هستیم که این محصولات بجای محصولات کوکی قدیم را گفته اند.
نمونه هایی از این اسباب بازی های کوکی که همچنان در حال تولید است و از آن استقبال می شود، آویز های بالای گهواره کوکی هستند. این آویزها که بالا تخت نوزاد نصب می شوند، وقتی به وسیله دست، کودک می شوند، شروع به چرخش کرده و و عروسک های وصل شده به خود را می چرخاند و کودک را سرگرم می کنند. همچنین در هنگام چرخیدن موزیک های جالب و جذابی را پخش می کنند که می تواند توجه نوزادان را به خوبی به خود جلب کند.
اسباب بازی های موزیکال تعادلی
دسته دیگری از اسباب بازی های موزیکال، نمونه های تعادلی یا دستی آن هستند، این اسباب بازی ها برای پخش موزیک، و بیرون آمدن صدایشان نیازی به باطری یا نیروی الکتریکی نداشته و فقط نیاز به تکان یا فشار بیرونی دارند تا در هنگام تکان خوردن موزیک از خود ساطع کرده و بچه ها و نوزادان را به وجد بیاورند. اگر بخواهیم از اسباب بازی های موزیکال-تعادلی مثالی به میان آوریم می توان به محصولات تعادلی هولی تویز مثل تخم مرغ تعادلی، اردک تعادلی، حلقه هوش تعادلی و .... اشاره کرد.
این محصولات که سطح زیرین آن حالت کروی داشته و با کمترین فشار یا حرکتی که از بیرون به آنها وارد شود شروع به چرخیدن و چپ راست شدن می کنند و به اصطلاح تلوتلو می خورند و همزمان موزیک های جالبی را از خود پخش می کنند.
انواع جغجغه اسباب بازی
جغجغه ها که تنوع بسیار زیادی دارند نیز جزو اسباب بازی های موزیکالی است که به وسیله دست تکان داده می شوند و از آنها صداهای جذابی به گوش میرسد که بسیار مناسب برای نوزادان و کودکان زیر دو سال هستند. جغجغه ها در نمونه های تکی، چرخشی، بسته ای و ... در بازار موجود هستند که یکی از شرکت های مطرح در تولید این جغجغه ها شرکت هولی تویز می باشد.
اسباب بازی های موزیکال حرکتی
نمونه دیگری از اسباب بازی های موزیکال، اسباب بازی های موزیکال حرکتی هستند. این محصولات علاوه بر موزیک و چراغ های ال ای دی که دارند قابلیت حرکت به اطراف یا در یک مسیر صاف را دارا می باشند.
اکثر اسباب بازی های موزیکال حرکتی شامل نمونه هایی می شود که در زیر آن چرخ های غلطانی وجود دارد که بوسیله آنها، محصول به اطراف حرکت می کند و با برخورد به هر مانعی مسیر خود را تغییر داده و در سمت دیگری حرکت می کند. نقطه قوت این محصولات، حرکت مداوم و طولانی بدون نیاز به مراقبت یا کنترل کردن می باشد، اما نقطه ضعف آنها، چرخ های ریزی است که در زیر آن قرار دارد که قابلیت حرکت بر روی فرش را نداشته و فقط در سطوح صاف و صیقلی مثل سرامیک قابلیت حرکت دارند.
اسباب بازی موزیکال دخترانه
اسباب بازی های موزیکال نیز مانند همه اسباب بازی ها دخترانه و پسرانه دارند. ویژگی هایی که اسباب بازی ها را دخترانه و پسرانه می کند شامل رنگ، نوع و کارکرد آنها می باشد. بطور مثال اسباب بازی های موزیکالی که رنگ هایی متمایل به صورتی دارند دخترانه تر از اسباب بازی هایی هستند که رنگ هایی متمایل به آبی دارند. همچنین هر چقدر ظاهر اسباب بازی های موزیکال به سمت عروسک و حیوانات برود، دختران از آن استقبال بیشتری می کنند.
اسباب بازی های موزیکالی که به شکل شخصیت های انیمیشنی دخترانه مثل الیسا و آنا و کیتی هستند کامل دخترانه بوده و عروسک های موزیکال گوشتی یا عروسک های سخنگوی عسل و سارا که دارای موزیک های شاد فراوانی هستند نیز همگی جزو اسباب بازی های موزیکال دخترانه تقسیم بندی می شوند.
اسباب بازی موزیکال پسرانه
اسباب بازی های موزیکال پسرانه هم یک سری ویژگی مختص به خود دارند. بطور مثال در ساخت اسباب بازی های پسرانه از رنگ های تند و خشن مثل نارنجی و مشکی و آبی بیشتر استفاده می شود.
همچنین اسباب بازی های موزیکالی که در طرح های ماشین، موتور، هلیکوپتر، هواپیما و هر وسیله نقلیه ای دیگری تولید شوند کاملا پسرانه بوده و مورد استقبال پسر بچه ها قرار می گیرد. همچنین تمامی اسباب بازی های موزیکالی که دارای موزیک جنگی و صدای شلیک گلوله هستند پسرانه بوده و تمامی تفنگ های اسباب بازی نیز در دسته اسباب بازی های موزیکال پسرانه تقسیم بندی می شوند.
مزایای خرید اسباب بازی موزیکال چیست؟
اگر بخواهیم به سوال بالا جواب دهیم اول باید بگوییم که برای چه سنی؟ مسلما اسباب بازی های موزیکال برای سنین مختلف طراحی و تولید می شوند و مناسب همه سنین نیستند. بطور مثال پیانو خرگوشی معروف که دارای موزیک های جذاب، همراه با صدای حیوانات است مناسب برای سنین نوزادی و خردسالی بوده و برای سنین بالاتر مناسب نیست. یا تبلت های موزیکال آموزشی و اسباب بازی های موزیکالی که برای آموزش اعداد و اسم حیوانات طراحی شده اند برای خردسالان مناسب نبوده و باید برای کودکان 3 یا 4 سال به بالا استفاده شود.
اما اگر بخواهیم بطور مختصر اشاره ای به مزایای خرید اسباب بازی های موزیکال برای کودکان بکنیم باید همراه با دسته بندی کودکان بر اساس سن آنها پیش برویم.
1- اسباب بازی های موزیکال دوران نوزادی(0 تا 1 سال)
در این سن اسباب بازی های موزیکال فواید بسیاری دارد و باعث تقویت شنوایی و حتی رشد هر چه بهتر مغز نوزادان می شود. در این سن اسباب بازی های موزیکال باطری خور که دارای نورهای زیبا نیز هستند بهترین انتخاب می باشند، البته باید توجه داشت که اسباب بازی های موزیکالی که دارای صداهای تیز و بلند هستند برای این سن مناسب نیستند و بهتر است قبل از خرید اسباب بازی های موزیکال، میزان بلندی و کیفیت صدای آن را شخصا تست کرده و بعد آن را انتخاب کنید.
برای حل این مشکل اسباب بازی های موزیکالی که قابلیت تنظیم صدا را دارند و می توان صدای اسباب بازی را در درجات مختلفی تنظیم کرد بهترین انتخاب هستند.
2- اسباب بازی های موزیکال مناسب برای کودکان 1 تا 3 سال
خردسالان(کودکان) در این سن یعنی بین 1 تا 3 سال وارد دوره ای می شوند که خودشان می توانند برای اولین بار، اسباب بازی خود را انتخاب کنند. در دوره قبل که دوره نوزادی نام داشت، عملا چیزی به نام انتخاب برای نوزادان وجود نداشت و آنها هیچ نقشی در انتخاب اسباب بازی خود نداشتند. البته می توان گفت که در دوره نوزادی اسباب بازی های زیاد و متنوعی نیز در بازار موجود نمی باشد و بیشتر اسباب بازی ها و سرگرم کننده ها شامل وسایل موزیکال مثل جغجغه و آویز بالای گهواره و اسباب بازی هایی با موزیک و چراغ ملایم می باشد.
اما در فاصله بین 1 تا 3 سالگی که ما اسم آن را خردسالی می گذاریم، کودک نیاز به اسباب بازی های دیگری نیز دارد. بطور مثال اسباب بازی های موزیکال پیشرفته تر که می توانند همزمان با هم چند کار را انجام بدهند مانند ماشین های تبدیل شونده یا عروسک های موزیکال حرکتی مثل آنجل که می تواند دامن خود را باز بسته کند و همچنین دور خود بچرخد نیز بسیار مناسب می باشند. همچنین اسباب بازی هایی مثل قطار های ریلی که حرکتی بوده و می تواند در یک محدوده خاص حرکت کند برای این دوره بسیار مفید بوده و مناسب می باشد. همچنین اسباب بازی های موزیکالی که در کنار موزیک های زیبا، نقش آموزشی را دارند نیز برای این سن مفید هستند.
3- اسباب بازی های موزیکال مناسب برای کودکان 3 تا 5 سال
در این دوره است که میزان رشد و پیشرفت کودکان با هم دیگر متفاوت بوده و برخی از کودکان به دلیل کارکردن با اسباب بازی های فکری و موزیکال مناسب، رشد بیشتر و بهتری کرده اند. در این سن یعنی 3 تا 5 سالگی، کودکانی را می بینیم که هنوز به اسباب بازی های موزیکال ساده علاقه مند هستند و توجه آنها به این اسباب بازی های جلب می شود.
اما از طرفی برخی از کودکان در دوره 3 تا 5 سالگی دیگر سراغی از اسباب بازی های موزیکال ساده نمی گیرند و به دنبال اسباب بازی های پیشرفته تر هستند.
بطور مثال در این سن برخی از کودکان به دنبال اسباب بازی های موزیکال کنترلی مانند ماشین دیوونه یا عروسک های کنترلی و سخنگو هستند. و در عین حال برخی دیگر همچنان با ماشین های اسباب بازی موزیکال حرکتی یا عروسک های رقاص سرگرم می شوند.
4- اسباب بازی های موزیکال برای کودکان بالای 5 سال
کمتر کودک بالای پنج سالی را می بینیم که به اسباب بازی های موزیکال علاقه نشان دهد اکثر آنها به دنبال اسباب بازی های پیشرفته و چند کاره هستند. اگر به طور دقیق بخواهیم میزان علاقه کودکان بالای پنج سال را به اسباب بازی های موزیکال بسنجیم، میبینیم که اسباب بازی هایی که موزیک داشتن شاخصه اول آنها است، جایی در بین اسباب بازی های انتخابی این گروه ندارند. اگر هم کودکان بالای 5 سال بخواهند اسباب بازی های موزیکال را انتخاب کنند، آنهایی را انتخاب می کنند که موزیکال بودن وجه خیلی کوچکی از کارایی اسباب بازی های است. بطور مثال پسر بچه ها ماشین های کنترلی که شارژی بوده و جذابیت زیادی دارند و همراه با موزیک هستند را انتخاب می کنند. یا دختر بچه ها عروسک های واکنشی و چند کاره ای که در کنار این کارها، موزیک نیز پخش می کنند را، انتخاب می کنند.
ویژگی های یک اسباب بازی موزیکال استاندارد و مناسب نوزاد
البته به این سوال در خلال صحبت های بالا به نوعی جواب دادیم ولی برای اینکه تمامی این ویژگی های و خصوصیات یکجا جمع شوند سعی می کنیم در یک جمع بندی کوتاه به آنها اشاره کنیم. مهمترین ویژگی که یک اسباب بازی موزیکال باید داشته باشد تا مناسب برای نوزاد تلقی شود جنس آن اسباب بازی است. اسباب بازی که برای نوزاد انتخاب می شود باید جنس نشکنی داشته باشد که با ضربه پذیریو یا از دست کودک افتادن نشکند و خطری برای کودک ایجاد نکند. هم چنین اسباب بازی های مناسب برای نوزادان باید از سبک طراحی اصولی و ایمنی تبعیت کرده باشند، طراحی و قالب ریزی و تولید اسباب بازی های مناسب نوزاد باید به نحوی باشد که کوچکترین لبه یا زائده خارجی نداشته باشد، همچنین لبه های آن تیز و خطرناک نباشد. همچنین مواد اولیه به کار رفته در ساخت آن اسباب بازی باید که جزو مواد شیمیایی و مضر و ممنوعه برای نوزاد نباشد. حتی رنگ های بکار رفته در ساخت آن اسباب بازی نیز باید جزو رنگ های غیر شیمیایی، گیاهی یا خوراکی باشد.
علاوه بر همه این نکاتی که ذکر کردیم، اسباب بازی نوزاد باید مناسب برای سن او طراحی و ساخته شده باشد، باید رنگ های شاد و زیبایی داشته باشد، موزیک و نورهای تند و خطرناکی را از خود ساطع نکند، همچنین درب باطری آن پیچ داشته باید که به هیچ وجه کودک نتواند به باطری های آن دست پیدا کند، ضمن اینکه نداشتن قطعات ریز و قابلیت شستن یا تمیز کردن اسباب بازی نیز جزو اصول مهم و اولیه اسباب بازی های مناسب برای نوزادان می باشد.
قیمت اسباب بازی های موزیکال
اسباب بازی های موزیکال دارای قیمت های بسیار مختلفی هستند که این تفاوت قیمت ها بستگی به مسائل زیادی دارد. امروزه در فروشگاه های اسباب بازی شاهد اسباب بازی های موزیکال بسیار ارزان در حد چند ده هزار تومان تا اسباب بازی های موزیکال چند میلیونی هستیم. چندتا از ویژگی هایی که می تواند بر روی قیمت اسباب بازی های موزیکال اثر زیادی بگذارد شامل جنس، سایز و کارایی محصول می باشد. مسلما هر چقدر اسباب بازی های موزیکال دارای سایز بزرگتر و جنس با کیفیت تری باشند، قیمت بالاتری نیز خواهند داشت، همچنین هر چقدر کارایی آنها بیشتر بوده و بتوانند چندین کار را همراه با هم انجام بدهند نیز قیمت بیشتری خواهند داشت. ضمن اینکه اسباب بازی های موزیکال خارجی همیشه قیمت های بالاتری داشته و اسباب بازی های موزیکالی که دارای علامت استاندارد و نشان CE اروپا هستند نیز به مراتب قیمت های بالاتری خواهند داشت.
خرید اسباب بازی موزیکال
وقتی کلمه خرید اسباب بازی را می بینیم ناخودآگاه یاد فروشگاه های اسباب بازی فروشی و بحث و جدال بی پایان والدین و بچه ها می افتیم. برای همین است که ما همیشه توصیه می کنیم که اسباب بازی ها را بهتر است به صورت آنلاین خریداری کنید تا اینکه با کودک خود به فروشگاه های فیزیکی اسباب بازی فروشی مراجعه کنید. فروشگاه اینترنتی اسباب بازی کودک پلاس با تنوعی بی نظیر از اسباب بازی های موزیکال خارجی و با کیفیت در خدمت شماست.
اسباب بازی های موزیکال و خرید آنها جزو ابتدایی ترین خرید هایی است که برای کودک و نوزاد انجام می شود و در کنار اهمیت بسیار زیادی که دارد، کمک زیادی نیز به رشد کودک و پرورش او می کند. کودکان را در هر سنی که در نظر بگیریم می توان اسباب بازی های موزیکال مناسب با سن آنها را پیدا کرد و به وسیله آن اسباب بازی به رشد خلاقیت و هوش کودک کمک شایانی کرد. خرید اسباب بازی موزیکال؛ نه تنها کار بیهوده ای نیست بلکه تهیه و خرید این اسباب بازی ها برای کودکان و نوزادان بیش از هر اسباب بازی دیگری لازم است و به رشد آنها کمک می کند.
سوالات پر تکرار در رابطه با اسباب بازی های موزیکال
-
بهترین اسباب بازی موزیکال دخترانه کدام است؟
در مواجهه با این سوال باید بپریم برای چه سنی؟ مسلما اسباب بازی های موزیکال دخترانه تنوع بسیار بالایی دارند و بستگی دارد که برای چه سنی تصمیم به خرید داشته باشیم. اما به طور کلی اسباب بازی های موزیکالی که دارای طرح های دخترانه و رنگ بندی های شاد دخترانه هستند بسیار مورد استقبال دختر بچه ها قرار میگیرند. اگر بخواهیم از چند محصول نام ببریم میتوان به تلفن های موزیکال، عروسک های موزیکال، عروسک های موزیکال حرکتی و حتی پیانو و ارگ های اسباب بازی نیز اشاره کرد. در این میان دختر بچه ها در خردسالی بیشتر به اسباب بازی های موزیکال حرکتی و عروسک ها علاقه نشان می دهند و هر چقدر بزرگتر می شوند به ارگ و پیانو همراه با صندلی و میکروفن علاقه بیشتری نشان میدهند. همچنین بلزهای اسباب بازی جزو اولین و بهترین ساز های موسیقی برای دختر بچه ها و آقا پسر ها می باشد.
-
قیمت اسباب بازی های موزیکال در چه حدودی است؟
اسباب بازی های موزیکال جزو اسباب بازی هایی هستند که دارای قیمت های به نسبت مناسبی هستند. اسباب بازی های موزیکال را میتوان جزو اسباب بازی هایی تقسیم بندی کرد که قیمت متوسطی داشته و نه زیاد ارزان و نه زیاد گران هستند. بطور مثال اسباب بازی های موزیکال قیمت هایی بالاتر از اسباب بازی های هوشی و فکری دارند، اما قیمت های به مراتب مناسب تری از اسباب بازی های کنترلی و اسباب بازی های هیجان انگیز با کارایی بالا دارند.
-
اسباب بازی های موزیکال مناسب برای چه رده سنی هستند؟
اسباب بازی های موزیکال بنا به نوع و کارکردشان مناسب نوزادان، خردسالان و کودکان هستند. بطور مثال اسباب بازی های موزیکال حرکتی و اسباب بازی های که صدای حیوانات را دارند برای نوزادان و خردسالان مناسب تر هستند و اسباب بازی هایی که پیچیدگی بیشتری داشته و در کنار موزیکال بودن، آموزشی نیز هستند و ذهن بچه ها را به چالش می کشند، مناسب برای کودکان 5 ساله تا نوجوانی هستند.